Zoeken

Speciale promotie voor klanten GNV

31 oktober 2023 - 13:00 - Marokkanen in het buitenland

©

GNV heeft de boekingen voor het seizoen 2024 geopend met een speciale promotie. De rederij van de MSC-groep biedt een korting van 40% op alle geplande reizen van november 2023 tot en met september 2024, met uitzondering van de routes naar de Balearen.

Om van deze promotie te profiteren, worden klanten verzocht hun reservering te maken vóór 6 november 2023. GNV biedt ook de mogelijkheid om een reservering kosteloos te annuleren tot 14 dagen voor de vertrekdatum. Deze "geweldige aanbieding biedt flexibiliteit en gemoedsrust" aan de klanten, aldus de groep in een persbericht.

Lees ook: GNV gaat meer passagiers vervoeren tussen Almeria en nador

Gedurende het hele seizoen 2024 hebben klanten ook de optie om een ticket te boeken door slechts 10% van het totaalbedrag te betalen en de aankoopprocedure te voltooien in de 30 dagen voorafgaand aan hun vertrek. Deze voorverkoop-optie geldt voor aankopen gedaan van 23 oktober tot 6 november en voor reizen gepland tot september 2024, meldt L’Écho Touristique.

Lees ook: GNV neemt vijfde schip in dienst

Voor komende zomer biedt GNV zeven routes aan vanuit Italië, Spanje en Frankrijk naar Marokko, inclusief de route Sète-Tanger. De rederij versterkt ook haar aanwezigheid op de Balearen met dagelijkse vertrekken vanuit de havens van Barcelona en Valencia naar Menorca, Palma de Mallorca en Ibiza. GNV werd in 1992 opgericht en exploiteert 31 routes met haar 26 schepen. De groep verwacht tegen 2026 nog vier nieuwe schepen te ontvangen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team