Zoeken

Marhaba 2023: Baleària versterkt verbindingen met Marokko

16 juni 2023 - 19:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Rederij Baleària lanceert een nieuw schema voor zeeverbindingen met Marokko, om de sterke vraag tijdens de Marhaba 2023-operatie op te kunnen vangen. Gewoonlijk is de zomeroperatie goed voor ongeveer 65% van het jaarlijkse verkeer op de routes van de rederij naar het koninkrijk. Dit jaar vaart de rederij met acht schepen, drie meer dan vorig jaar, waardoor het aantal beschikbare plaatsen met 25% toeneemt ten opzichte van 2022.

Baleària heeft vier routes naar Marokkaanse havens: Algésiras-Tanger Med, Motril-Tanger Med, Almería-Nador en Sète-Nador. "Op deze routes biedt Baleària diensten aan boord die zijn afgestemd op Marokkaanse passagiers, zoals halal-maaltijden en gebedsruimten, om zo goed mogelijk aan de verwachtingen en behoeften van klanten te voldoen", aldus de groep in een persbericht.

Lees ook: Baleària verhoogt vrachtverkeer met Marokko met 30%

Een van de belangrijkste innovaties van de rederij is de lancering van een telefoondienst met Arabischtalige operators. "Het bedrijf verbetert de kwaliteit van zijn dienstverlening aan Marokkaanse klanten door het beantwoorden van telefoongesprekken in de moedertaal van de meerderheid van de klanten die op deze routes reizen", aldus het bedrijf.

Daarnaast heeft Baleària het verkoopnetwerk versterkt met 45 exclusieve verkooppunten in Marokko en Spanje, vijf meer dan in 2022. Het haven- en loketpersoneel, evenals het boordpersoneel, is versterkt met bijna 200 nieuwe medewerkers om een betere service te kunnen bieden. De rederij heeft bijna 100 wekelijkse verbindingen gepland op de routes Algeciras-Tanger Med, Motril-Tanger Med, Almería-Nador en Sète-Nador.

Lees ook: Baleària wil meer schepen om doorgang wereld-Marokkanen te verbeteren

Algeciras-Tanger Med: Baleària heeft zijn aanbod uitgebreid van twee naar vier schepen, en zijn frequentie van acht naar tien dagelijkse afvaarten: acht veerbootverbindingen en twee snelle veerbootverbindingen, met de mogelijkheid van meer afvaarten op drukke dagen. De eerste afvaart is om 4 uur ’s ochtends en de laatste om 23.59 uur.

Motril-Tanger Med: De maatschappij onderhoudt haar dagelijkse veerdienst vanuit de haven van Motril, met vertrek om 14.00 uur en aankomst om 21.00 uur.

Almeria-Nador: Het bedrijf verdubbelt haar gebruikelijke diensten op deze route en biedt meer zitplaatsen aan en een tweede dagelijkse veerdienst. Passagiers kunnen overdag reizen met de ferry van 14:00 of ’s nachts met een vertrek om 23:59, behalve op vrijdag wanneer de maatschappij drie afvaarten heeft: om 08:00, 22:00 en 23:59 uur.

Sète-Nador: De rederij handhaaft haar twee wekelijkse diensten tussen Sète en de Marokkaanse haven Nador.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team