Zoeken

Ook Bloomberg stuurt toeristen naar Marokko

3 januari 2024 - 20:30 - Marokko

©

Marokko wordt door het gerenommeerde Amerikaanse agentschap Bloomberg uitgelicht als een topbestemming om te bezoeken in 2024.

Dit volgt op een recordjaar in 2023, waarbij het koninkrijk ondanks een verwoestende aardbeving in september, 14 miljoen toeristen wist aan te trekken. Deze prestatie, voortvloeiend uit de dynamische en strategische benadering van het koninkrijk om toerisme te bevorderen, wordt belicht in Bloomberg’s artikel "Waar te gaan in 2024".

Lees ook: CNN belicht onontdekte bestemmingen in Marokko

Voor 2024 stelt Bloomberg 24 internationale bestemmingen voor die toeristen moeten overwegen, waaronder de Marokkaanse steden Marrakech in het zuiden, Tanger in het noorden en de hoofdstad Rabat. De lijst van het agentschap benadrukt de diversiteit en de unieke aantrekkingskracht van deze Marokkaanse steden.

Lees ook: Marokkaanse stad in top 10 ’must-visit’ bestemmingen voor 2024

CNN, een andere vooraanstaande Amerikaanse nieuwszender, sluit zich aan bij deze lofzang en benadrukt dat Marokko een van de beste bestemmingen is om dit jaar te bezoeken. De zender raadt toeristen aan om steden zoals Tetouan en Meknes te bezoeken, die misschien minder bekend zijn maar zeker niet minder charmant dan de grote steden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team