Zoeken

Vrouw (25) bevalt van vierling in El Jadida

30 september 2022 - 17:00 - Marokko

©

Primeur in El Jadida. Een 25-jarige moeder is in een kliniek in de stad via een keizersnede bevallen van een vierling. Een gespecialiseerd team hield toezicht op de bevalling.

Ilham Abou Al Fadel is de gelukkige moeder die de vierling (drie jongens en een meisje) ter wereld bracht. Volgens het team dat de geboorte begeleidde, is de vierling in goede gezondheid ondanks het feit dat ze 20 dagen eerder dan gepland geboren zijn. Er werd gevreesd voor complicaties tijdens en na de bevaling, zei Zakaria Seifeddine, anesthesist en intensive care-arts. "Maar alles ging goed. De moeder en de kinderen zijn gezond en wel. In de stad El Jadida is de geboorte van deze vierling een primeur."

Lees ook: Vierling geboren in Casablanca (video)

Dezelfde reactie kwam van Bentaleb Hakima, een verpleegster in de kliniek. Zij prees de toewijding en het professionalisme van het medisch team. Youssef Bayad, uit de provincie Jorf Lasfar, is de vader van de kinderen. Hij is dankbaar dat zijn vrouw en kinderen gezond zijn, ook al "was de tijd van de zwangerschap een beetje moeilijk".

Lees ook: Vierling geboren in Laayoune

Ilham Abou Al Fadel stelt dat de stress en angst die haar overvielen toen ze hoorde dat ze in verwachting was van een vierling, plaats maakten voor geweldige emoties na de succesvolle bevalling. "Mijn kinderen zijn gezond, dankzij Allah en de zorg van het medische en paramedische team dat de ingreep met succes heeft uitgevoerd," verheugde zij zich.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team