Zoeken

Berkane gaat leiders van de digitale revolutie opleiden

21 april 2024 - 09:00 - Marokko

©

Marokko opent een nieuwe school voor kunstmatige intelligentie (AI) en digitalisering in Berkane. De school moet Marokko op de kaart zetten als een belangrijke speler op het gebied van AI en digitale technologie.

De Hoge school voor kunstmatige intelligentie en digitalisering (ENIAD) wil hoogopgeleide professionals creëren die kunnen navigeren in een veranderend technologisch landschap. Afgestudeerden zullen de digitale toekomst van Marokko vormgeven met vaardigheden in kunstmatige intelligentie en digitale technologieën.

Lees ook: Digitale transformatie in Marokko krijgt boost door WK 2030

ENIAD is ook een antwoord op de uitdagingen van kunstmatige intelligentie, zoals de verdwijning van bepaalde banen. Door hoogwaardig onderwijs te bieden, bereidt de de school studenten voor op nieuwe functies in een geautomatiseerde wereld.

Lees ook: Marokko scoort goed in ranking AI-bereidheid

De school belooft een toekomst waarin Berkane een centrum van uitmuntendheid in het onderwijs en een intelligente stad wordt. De school biedt een moderne leeromgeving en een gepassioneerd onderwijsteam. Studenten worden voorbereid om de leiders te worden van de digitale revolutie in Marokko en daarbuiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team