Zoeken

Thomas Tuchel reageert op klachten Noussair Mazraoui

3 mei 2023 - 10:00 - Sport

©

Na de wedstrijd tegen Hertha Berlin, heeft Bayern-coach Thomas Tuchel, gereageerd op de klachten van de Marokkaanse international Noussair Mazraoui over zijn speeltijd.

"Ik wil ook dat hij (Noussair Mazraoui) meer speelt. Iedereen krijgt maximale ondersteuning van ons en daarna wordt iedereen uitgedaagd. Als je maar vijf minuten speelt, moet je in die vijf minuten presteren. Je moet altijd, altijd, altijd op je best zijn. Daarnaast bereid je je voor", aldus de Duitse coach, voordat hij eraan toevoegde: "Iets willen is één ding, iets afdwingen is iets anders."

Lees ook: Bayern wil Mazraoui houden ondanks teleurstellende prestaties op training

Sinds zijn blessure en gezondheidsproblemen als gevolg van een Covid-19 besmetting die hij aan het einde van het WK 2022 in Qatar opliep, is de speeltijd van Noussair Mazraoui beperkt geweest. Hij gaf drie assists in 21 wedstrijden dit seizoen. Sinds de komst van Thomas Tuchel heeft hij slechts twee minuten op het veld gestaan. Dit heeft de voormalige ster van Ajax geïrriteerd. "Ik ben teleurgesteld in mijn huidige situatie. Ik was hier voor het WK een titularis, nu ben ik fit en heb ik geen speeltijd meer. Ik ben zelfs niet de tweede of derde keuze. Het is te vroeg om over mijn toekomst te praten, maar het is niet goed," zei hij tegen de pers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team