Zoeken

Ongelukkige Mazraoui wil weg bij Bayern

7 juni 2023 - 19:00 - Sport

©

Noussair Mazraoui, verdediger bij Bayern München, overweegt een vertrek van de club, ondanks een contract dat loopt tot 2026. De Marokkaanse international is ontevreden over zijn speeltijd onder trainer Thomas Tuchel, die alleen een beroep op hem lijkt te doen bij specifieke behoeften of blessures.

Het vertrek van Mazraoui zou de reeds problematische verdediging bij Bayern München nog kunnen verergeren. Joao Cancelo gaat naar verwachting terug naar Manchester City aan het einde van zijn leenperiode, en twee verdedigende pijlers, Benjamin Pavard en Lucas Hernandez, overwegen ook om de Duitse club te verlaten. Deze gespannen situatie kan het defensieve front van Bayern ernstig verzwakken, meldt Bavarianfootballworks.

Lees ook: Duitse supporters vallen Noussair Mazraoui aan

Bayern is niet bereid om al deze sleutelspelers te laten gaan. Toch kan deze golf van ontevredenheid en het verlangen om te vertrekken bij meerdere spelers een echte hoofdbreker worden voor de club. Als Pavard zou vertrekken, wordt Mazraoui getipt om volgend seizoen een belangrijke rol in het team te spelen. Maar zijn tekort aan speeltijd sinds zijn terugkeer van het WK en zijn Covid-besmetting zouden ertoe kunnen leiden dat de speler zelf om zijn vertrek vraagt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team