Zoeken

België: stand-upcomedian Kamal Kharmach loopt hersenschudding op tijdens Boxing Stars

5 mei 2018 - 13:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Stand-upcomedian ­Kamal Kharmach heeft tijdens een bokswedstrijd een hersenschudding en een schouderblessure opgelopen.

De 27-jarige Belgische cabaretier van Marokkaanse afkomst nam deel aan het programma "Boxing Stars" op VTM. Hij vocht tegen Bill Barberis maar ging in de tweede ronde tegen de grond.

Barberis won tot verbazing van Kharmach met een knock-out. Volgens de comedian was dat niet juist. "Ik kreeg een dreun op mijn kin, zag een witte lichtflits en hoorde gesuis, waarop ik uit evenwicht was, nog een minder harde klap kreeg en als een pudding in elkaar zakte. Ik wou verder boksen, maar de scheidsrechter vond dat onverantwoord.", vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

De Antwerpenaar kreeg drie weken rust voorgeschreven maar daar hield hij zich niet aan: "Ik heb een dag of twee gerust en in een verduisterde kamer gelegen, maar ik moest mijn show spelen. Na die show was ik heel moe en had ik een beetje hoofdpijn, maar het ging wel. Ik heb nu meer last van mijn ontstoken schouder. Ik moest tegen Bill veel kracht naar boven zetten omdat hij groter is en kreeg ook veel slagen op die schouder. Ik kan ook niet meer op mijn schouder slapen en mag voorlopig niet sporten."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team