Zoeken

Mohammed Jaraya afwezig bij Glory 53 vanwege blessure

13 mei 2018 - 14:20 - Sport

©

Mohammed Jaraya moest gisterenavond tegen Ala Scheinson vechten tijdens het kickboksgala Glory 53 in het Franse Lille. Het gevecht werd echter afgelast.

Volgens een verklaring van de kickboksorganisatie liep de Marokkaanse kickbokser een ernstige blessure op aan zijn hand. Ondanks de pogingen van Jaraya om te overtuigen dat hij de ring in kon, weigerde de organisatie hem te laten vechten.

De teleurgestelde kickbokser bevestigde dat hij gedwongen van het gevecht moest afzien. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan al mijn fans, ik heb geprobeerd me door deze blessure heen te werken maar het was te veel. Zelfs voor mijn debuutgevecht tegen Miles Simson had ik problemen. Het werd erger en mijn coaches namen de beslissing om me uit het gevecht te halen.", verklaarde Jaraya.
 
"In de laatste zeven weken trainde ik bijna uitsluitend met mijn linkerhand. Mijn coaches bij Team Colosseum vertelden me dat ze het gevecht zouden annuleren maar ik weigerde en zei dat ik met één hand kon vechten. Maar ze vertelden me dat dit geen optie was. Dokters hebben mijn hand onderzocht en me verteld dat ik het minstens zes weken moet laten rusten voordat ik opnieuw kan beginnen trainen.", aldus de jonge kickbokser.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team