Zoeken

Auto die van klif reed in Rabat uit water gehaald met één lichaam (video)

15 oktober 2021 - 12:10 - Gemeenschap

©

Na enkele dagen zoeken is het de civiele bescherming woensdag gelukt om de auto terug te vinden die van een klif op de zeedijk van Rabat, opzettelijk de zee was ingereden.

Getuigen waarschuwden afgelopen vrijdag de hulpdiensten over een auto met twee mensen erin, die van een klif de zee was ingereden. Volgens deze getuigen hadden de twee inzittenden, een vrouw en een man, ruzie in de auto. De man zou toen de auto hebben gestart en opzettelijk van de klif zijn gereden.

Door de weersomstandigheden was het voor duikers van de civiele bescherming onmogelijk om de vermoedelijke slachtoffers op tijd uit het water te halen. Het voertuig werd toen ook niet teruggevonden. Pas woensdag werd het voertuig gelokaliseerd.

Opmerkelijk is dat in het voertuig slechts één lichaam werd gevonden, dit terwijl tientallen getuigen volhouden dat er een vrouw en een man in de auto zaten. In het voertuig werd echter enkel het lichaam van een man aangetroffen. Het gaat om een 53-jarige getrouwde leraar, vader van vier kinderen. Het onderzoek loopt nog.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team