Zoeken

Marokkaanse leerlingen komen om bij zwaar verkeersongeval

24 oktober 2021 - 15:40 - Gemeenschap

©

Bij een zwaar verkeersongeval waarbij één enkel voertuig betrokken was, zijn afgelopen donderdag in het Marokkaanse Tata drie leerlingen omgekomen. Twee mensen raakten zwaargewond.

Het voertuig waarin de slachtoffers zaten raakte van de weg ter hoogte van Adnal in Ait Mansour, in de gemeente Ben Yacoub.

Lees ook: Zes doden bij zwaar verkeersongeval in Dakhla

Al Akhbar bericht dat de drie leerlingen op slag dood waren. Een vierde leerling en de bestuurder van de auto raakten zwaargewond. Beiden werden naar het provinciaal ziekenhuis van Tata afgevoerd.

Het onderzoek naar het dodelijk ongeval werd aan de koninklijke gendarmerie van Tassinte toevertrouwd. Salaheddine Amale, gouverneur van de provincie Tata, en regionale verantwoordelijken van het ministerie van Onderwijs bezochten de gewonden in het ziekenhuis.

Lees ook: Zoon Marokkaanse filmmaakster Narjiss Nejjar komt om bij verkeersongeval

De families van de slachtoffers en de leerlingen van de Al Massira en Akayghane middelbare scholen waar de leerlingen gingen, krijgen psychologische bijstand. Donderdag werd een minuut stilte gehouden en de Fatiha gereciteerd om de slachtoffers te herdenken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team