Zoeken

Atletico Madrid onderhandelt met Chelsea transfer Hakim Ziyech

12 maart 2021 - 18:30 - Sport

©

Het vertrek van de Marokkaanse international Hakim Ziyech bij Chelsea wordt steeds onvermijdelijker. Reden daarvan is de behandeling die hij krijgt door de Duitse coach Thomas Tuchel, die de Engelse club onder zijn hoede heeft genomen. Atletico Madrid zou de volgende bestemming kunnen worden van de Atlas Leeuw. De club ondernam namelijk reeds een poging om de Marokkaanse international te kopen.

Verschillende media meldden dat de sportdirecteur van Atletico Madrid, Andrea Berta, contact zou hebben gelegd met de zaakwaarnemer van Hakim Ziyech, om onderhandelingen te beginnen over een mogelijke transfer van de Marokkaanse speler, die er de laatste weken slecht aan toe is.

Ziyech is herhaaldelijk op de bank gezet en heeft in recente wedstrijden voor Chelsea niet gepresteerd zoals verwacht. De Atlas Leeuw was strategisch gezien niet in topvorm, meldt le360.

Weer aansterken bij een club waar zijn potentieel ten volle zal worden benut lijkt een onvermijdelijke keuze. En dat is maar goed ook voor Atletico Madrid, dat enkele weken geleden al interesse toonde in de Marokkaanse ster, alvorens in contact te treden met zijn zaakwaarnemer.

Vóór zijn overstap naar Chelsea werd Hakim Ziyech gezien als een belangrijke speler, Frank Lampard rekende op hem voor de doorbraak van het team. Hij kwam voor maar liefst 40 miljoen euro over van Ajax Amsterdam en tekende een contract van vijf jaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team