Zoeken

Asmaa El Arabi doet openingsact Gad Elmaleh

3 februari 2023 - 19:00 - Cultuur

©

Het eerste optreden van de tournee van Gad Elmaleh in Marokko vond plaats op zondag 29 januari in de Studio des Arts Vivants te Casablanca. Comedian Asmaa El Arabi heeft voor de openingsact gezorgd.

De tournee van Gad Elmaleh is van start gegaan op zondag 29 januari 2023 in de Studio des Arts Vivants in Casablanca. De voorstelling ’D’ailleurs’, werd tijdens de eerste van zeven geplande data, gespeeld voor een volle zaal. De Frans-Marokkaanse comedian nodigde de in Casablanca geboren Asmaa El Arabi uit om het voorprogramma te brengen.

Lees ook: Gad Elmaleh middelpunt schandaal in Marokko

Asmaa El Arabi is vooral bekend op sociale media, waar ze met haar vlog ’The Tberguig’ hilarische filmpjes deelt, die doen denken aan de humor van Hanane Fadili en van Gad Elmaleh zelf. Beide artiesten baseren zich op een observatie van de Marokkaanse samenleving en Marokkaanse burgers voor hun werk, schrijft Le360.

Lees ook: Gad Elmaleh openhartig over burnout

De Marokkaanse tournee van Gad Elmaleh was al voor de aanvang een groot succes. Op de zwarte markt liep de prijs van tickets op tot 5000 dirham. De comedian werd op 2M uitgenodigd om over zijn voorstelling te praten en maakte van de gelegenheid gebruik om het publiek op te roepen geen kaartjes te kopen op de zwarte markt. Hij beloofde ook zeer snel terug te komen met nieuwe data en zei dat hij vol ongeduld zit te wachten op de opening van de Grand Theatres in Casablanca en Rabat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team