Zoeken

Amine Harit: Marokkaans elftal "klaar voor actie" (video)

16 januari 2024 - 16:30 - Sport

©

Amine Harit stelt dat het Marokkaans elftal klaar is voor een deelname aan de Afrika Cup in Ivoorkust. Hij benadrukt de bereidheid en vastberadenheid van het team om een actieve rol te spelen in het toernooi.

"De spelers van het nationale team zijn volledig klaar om actief deel te nemen aan de finalefase van de Afrika Cup in Ivoorkust," verklaarde Amine Harit aan de website van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF). Hij voegde eraan toe dat sinds de aankomst van de Atlas Leeuwen tien dagen geleden in San Pedro, de Ivoriaanse stad waar ze al hun groepswedstrijden zullen spelen, het team de training heeft geïntensiveerd en zich heeft gefocust op het toernooi.

Lees ook: Amine Harit zegt waarom hij Marokko verkiest boven Frankrijk

Amine Harit sprak over het voorbereidingsduel tegen Sierra Leone als een gelegenheid voor hem en zijn teamgenoten om zich aan te passen aan de weersomstandigheden en vertrouwen op te bouwen. Hij merkte op dat "de meeste spelers in hun beste fysieke vorm zijn en klaar zijn om hun uiterste best te doen voor een positief resultaat in deze eerste wedstrijd, om zo krachtig aan het toernooi te beginnen."

Hij bedankte ook de Marokkaanse supporters voor hun steun aan het nationale team en verzekerde dat "de spelers zich zullen inspannen om alle Marokkanen blij te maken door positieve resultaten te behalen in alle wedstrijden."

Lees ook: Amine Harit openhartig: van blessure tot Afrika Cup en toekomst met Marokko

Marokko bevindt zich in groep F samen met Tanzania, de Democratische Republiek Congo en Zambia. Het team zal woensdag zijn eerste wedstrijd spelen tegen Tanzania, gevolgd door de andere groepswedstrijden op 21 en 24 januari.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team