Zoeken

Salaris van Marokkaanse voetbalbond: Badou Zaki reageert op geruchten

14 december 2023 - 16:00 - Sport

©

Badou Zaki, voormalige bondscoach van Marokko, heeft onlangs gereageerd op geruchten dat zijn salaris door de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) zou worden betaald.

In een verklaring aan Hesport ontkrachtte Badou Zaki deze beweringen stellig en noemde ze ongegrond. Hij benadrukte dat het de Nigeriaanse voetbalbond was die hem had benaderd voor de functie, wat resulteerde in de ondertekening van een contract na duidelijke doelstellingen en onderhandelingen.

Lees ook: Badou Zaki ontslagen door Ittihad Tanger

Badou Zaki herinnerde ook aan soortgelijke geruchten tijdens zijn periode als bondscoach van Soedan. Toen werd beweerd dat zijn salaris door Saudi-Arabië werd betaald. Hij benadrukte de absurditeit van dergelijke veronderstellingen en suggereerde dat dergelijke geruchten zich ook zouden kunnen herhalen bij andere nationale teams, zoals Qatar.

Lees ook: Badou Zaki nieuwe coach Algerijnse club Oran

Een bron binnen de FRMF deelde aan Hesport mee dat de verklaring van de Nigeriaanse voetbalbond verkeerd geïnterpreteerd was. Deze verklaring bedankte de FRMF voor haar hulp aan meer dan veertig Afrikaanse landen, met name door de toegang tot Marokkaanse sportfaciliteiten te vergemakkelijken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team