Zoeken

Al Hoceima opent nieuw kliniek in strijd tegen corona

20 november 2020 - 21:00 - Marokko

©

Al Hoceima heeft een nieuwe kliniek geopend om patiënten op te vangen die het coronavirus hebben, maar geen symptomen vertonen. Op deze manier willen de lokale autoriteiten de toename van de besmettingen in de regio tegengaan.

Het ziekenhuis in Imzouren is momenteel overbelast. Volgens de krant Al Akhbar moet het nieuwe kliniek patiënten ontvangen die geen ziekteverschijnselen tonen. Zij worden dan in het noodziekenhuis opgevangen voor controle en zullen naar huis terugkeren. De patiënten moeten zich dan houden aan de voorgeschreven gezondheidsmaatregelen.

Chronische zieken die besmet zijn geraakt en wel ziek zijn, worden doorverwezen naar het ziekenhuis in Imzouren. Het Targuist medisch centrum zal uitsluitend bedoeld zijn om patiënten te testen. Op deze manier proberen de autoriteiten te voorkomen dat patiënten die besmet zijn lange reizen hoeven af te leggen.

Het aantal zieken op de intensive care en die reanimatie nodig hebben is aan het toenemen. Het ziekenhuis in Imzouren heeft daarom ook een extra zuurstoftank gekregen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team