Zoeken

Adil Ramzi wil met Atlas Leeuwen en Ziyech aan de slag gaan

21 augustus 2022 - 11:40 - Sport

©

Adil Ramzi is eindverantwoordelijke bij Jong PSV, maar wordt daarnaast mogelijk aangesteld als assistent-bondscoach van het Marokkaanse elftal. Hij ziet mogelijkheden voor oud-Ajacied Hakim Ziyech om terug te keren bij het nationale team van Marokko.

De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) sprak Adil Ramzi aan over de functie van assistent-trainer van de beoogde bondscoach Walid Regragui. Oud-bondscoach Vahid Halilhodzic kon niet door één deur met Hakim Ziyech, maar nu zijn er opnieuw mogelijkheden om hem terug bij het nationale team van Marokko te betrekken, schrijft De Telegraaf.

Lees ook: PSV-trainer Adil Ramzi wijst aanbieding Marokko af

"Natuurlijk neemt de bond het mee dat er zes, zeven spelers uit Nederland zijn die in aanmerking komen voor de WK-selectie, dus daar kan ik een grote rol in spelen, naast m’n taak als trainer. Hakim is een fantastische speler en een fantastisch mens ook, dus ik zou graag helpen ervoor te zorgen dat hij weer gaat schitteren", aldus Ramzi aan ESPN.

Lees ook: Comeback Hakim Ziyech verwacht na vertrek bondscoach

De Marokkaanse voetbalbond wil hem aanstellen als eerste assistent, maar Ramzi wil geen afscheid nemen van Jong PSV. Hij hoopt de twee functies te kunnen combineren. "Maar ik heb het nummer van Ziyech. Als mijn aanstelling officieel is, dan zal ik contact met hem opnemen."

Bladna.nl