Zoeken

Afrika Cup U17: Marokko naar Algerije maar niet met Royal Air Maroc

30 april 2023 - 11:00 - Sport

©

De Marokkaanse U17-delegatie gaat deelnemen aan het Afrikaans kampioenschap voetbal dat plaatsvindt in Algerije. De delegatie zal met een rechtstreekse vlucht vertrekken vanaf de luchthaven Rabat-Salé naar Constantine. De Atlaswelpen reizen echter niet met Royal Air Maroc zoals aangevraagd door voetbalbond FRMF. Een particuliere maatschappij gaat de vlucht verzorgen.

De spelers van het Marokkaans U17-team werden door voorzitter Fouzi Lekjaa van de Marokkaanse voetbalbond onthaald in het Mohammed VI voetbalcomplex, in aanwezigheid van de technische staf van het seniorenteam, waaronder bondscoach Walid Regragui.

Lees ook: Marokko eist directe Royal Air Maroc-vlucht naar Algerije voor Afrika cup U17

Lekjaa herinnerde de spelers aan het belang van een waardige vertegenwoordiging van het nationale voetbal tijdens deze continentale wedstrijd. Bondscoach Walid Regragui sprak de jonge spelers op zijn beurt aan over het belang van onzelfzuchtigheid en dat van het dragen van de nationale kleuren met trots en eer tijdens de wedstrijden.

Lees ook: Afrika Cup U17: Marokko gaat naar Algerije

Marokko zit in groep B, samen met Nigeria, Zuid-Afrika en Zambia. De verwachtingen zijn hooggespannen voor dit jonge team, dat de zware taak heeft zich te kwalificeren voor het WK U17. Het U17-toernooi gaat door in Algerije van 29 april tot 19 mei en telt voor het eerst twaalf deelnemende landen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team