Zoeken

Marokko-Algerije: op welke zender en om hoe laat is de wedstrijd live te zien?

10 mei 2023 - 20:09 - Sport

©

Het Marokkaanse U17-team speelt deze woensdag 10 mei een cruciale wedstrijd in de kwartfinales van de Afrika Cup U17, en een kwalificatie voor het WK- 2023. De Atlaswelpen leiden met zes punten groep B en spelen vanavond om 20 uur Marokkaanse tijd (21 uur in België en Nederland) tegen Algerije.

De wedstrijd zal plaatsvinden in Constantine en wordt live uitgezonden op televisiezender Arryadia (TNT) en het YouTube-kanaal van de Afrikaanse voetbalbond CAF.

Lees ook: Afrika Cup U17: Marokko naar Algerije maar niet met Royal Air Maroc

De twee teams speelden vorig jaar al tegen elkaar in de finale van de Arab Cup. Het duel liep toen echter uit op een groot vechtpartij tussen de jonge Marokkaanse spelers en het Algerijnse publiek.

Hoewel het Marokkaanse team in de laatste groepswedstrijd van Zambia verloor (1-2), slaagden de Altaswelpen er in om zich als groepsleider te kwalificeren voor de kwartfinales met zes punten. Bondscoach Saïd Chiba heeft de laatste groepswedstrijd gebruikt om de reservespelers meer speeltijd te geven en de kernspelers te laten rusten voor de kwartfinale tegen Algerije.

Het doel voor het Marokkaanse team is duidelijk: de kwartfinale winnen om zich te kwalificeren voor de halve finales en een plaats bemachtigen voor het volgende U17 Wereldkampioenschap. De bondscoach heeft benadrukt dat zijn team klaar is om deze uitdaging aan te gaan.

Lees ook: Marokko dreigt met boycot Afrika Cup U17 in Algerije

Said Chiba, de Marokkaanse bondscoach, heeft benadrukt dat zijn team niet uit is op wraak en zich alleen concentreert op de prestaties op het veld. "We zijn niet uit op wraak. We zijn klaar om te spelen en alles te geven om een plaats te bemachtigen voor het Wereldkampioenschap. De vorige nederlaag heeft geen invloed op ons", aldus Chiba.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team