Zoeken

Afrika Cup 2023: Atlas Leeuwen kiezen voor Marokkaans hotel in Ivoorkust

1 december 2023 - 11:00 - Sport

©

Het Marokkaans elftal zal tijdens de Afrika Cup 2023 in Ivoorkust, in het Marokkaanse hotel "Sophia" in San Pedro verblijven. Dit besluit is genomen door de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) in aanloop naar het toernooi dat op 13 januari begint.

Het Sophia hotel is eigendom van de Marokkaanse zakenvrouw Fatiha Bourdier, afkomstig uit Rabat. Zij beheert het hotel sinds 1998. Het hotel heeft 74 kamers, een uitzicht op zee, een geklimatiseerd hoofdrestaurant, een tweede restaurant aan zee, een vergaderzaal en andere recreatieve voorzieningen.

Lees ook: Harde klap voor de Atlas Leeuwen

Fatiha Bourdier, de eigenaresse van het hotel, heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder die voor de beste hotelunit van Ivoorkust in 2016 en de prijs voor beste vrouwelijke ondernemer, uitgereikt door het Ivoriaanse toerismebureau in 2015.

Lees ook: Walid Regragui niet blij met prestatie spelers

De Atlas Leeuwen spelen op 17 januari hun eerste wedstrijd tegen Tanzania onder leiding van bondscoach Walid Regragui, gevolgd door wedstrijden tegen de Democratische Republiek Congo op 21 januari en Zambia op 24 januari.

Bladna.nl