Zoeken

Adana Demirspor beëindigt contract Younes Belhanda

29 december 2023 - 21:30 - Sport

©

Younes Belhanda moet op zoek naar een nieuwe club nadat Adana Demirspor de beëindiging van zijn contract heeft aangekondigd.

Adana Demirspor heeft het einde van de samenwerking met Belhanda officieel gemaakt via een aankondiging op sociale media. De club bedankte Belhanda voor zijn inzet en wenste hem succes in zijn toekomstige carrière. "Dank je voor alles, Belhanda. We hebben in onderling overleg besloten om onze samenwerking met onze professionele voetballer Younes Belhanda te beëindigen. We bedanken Younes Belhanda voor zijn strijd tijdens onze avonturen in de Süper Lig en Europa en wensen hem succes in zijn verdere carrière", aldus de club.

Lees ook: Younes Belhanda ontslagen door Galatasaray

De toekomst van de middenvelder blijft onzeker, met geruchten die hem aankondigen bij Trabzonspor en het team van Istanbul, Pendikspor. Belhanda’s tijd bij Galatasaray, waar hij in juli 2017 naartoe verhuisde van Dynamo Kiev, eindigde controversieel. Het einde van zijn contract vond plaats onder onduidelijke omstandigheden. Belhanda werd veelbesproken door supporters en critici, vooral vanwege zijn publieke uitspraken.

Lees ook: Turkije: Younes Belhanda uitgesloten na klap aan tegenstander

Vlak voor de beëindiging van zijn contract had Belhanda kritiek geuit op het management van de club na een wedstrijd tegen Sivasspor. Hij suggereerde dat de club een afstand moest bewaren tot sociale media en publieke kritiek. Deze opmerkingen verhoogden de spanningen tussen de speler en de club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team