Zoeken

Sofyan Amrabat zal een nieuwe club moeten vinden

22 december 2023 - 09:00 - Sport

©

Het avontuur van Sofyan Amrabat bij Manchester United zou sneller dan verwacht ten einde kunnen komen. De Engelse club is niet van plan om het verblijf van Sofyan Amrabat na het huidige seizoen te verlengen.

The Sun vernam van bronnen binnen de club dat de Marokkaanse middenvelder moeite heeft om zich aan te passen aan het intense tempo van de Premier League. Tegelijkertijd focust coach Erik ten Hag meer op de jonge Kobbie Mainoo, die wordt beschouwd als een veelbelovend talent voor de toekomst van de club.

Lees ook: "Speelstijl Manchester United past niet bij Sofyan Amrabat"

Sofyan Amrabat, die aan het einde van de zomertransferperiode werd gerekruteerd na zijn uitzonderlijke prestaties op het WK 2022, werd gezien als de ontbrekende schakel in het middenveld van Manchester. Hij heeft zich, ondanks de hoge verwachtingen en zijn 17 optredens voor de club, niet als een onmisbare speler kunnen vestigen, wat twijfels oproept over zijn toekomst bij Old Trafford.

Lees ook: Nieuwe club voor Sofyan Amrabat?

Hoewel de club 8 miljoen pond heeft geïnvesteerd om hem te huren, met een optie tot koop van 17 miljoen pond plus bonussen, lijkt zijn toekomst onzeker. Clubleiders lijken terughoudend om deze optie te activeren, ondanks de erkende kwaliteiten van de speler en zijn impact tijdens het wereldkampioenschap met het Marokkaans elftal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team