Zoeken

Achraf Hakimi onder vuur vanwege nachtuitstapjes

7 november 2021 - 11:40 - Sport

©

Achraf Hakimi is onder vuur komen te liggen. De Marokkaanse international wordt ervan beschuldigd te regelmatig van het Franse nachtleven te genieten.

De Marokkaanse rechtsback van Paris Saint-Germain presteerde minder goed in de laatste wedstrijden van de Parijse club. Volgens L’Équipe werd Hakimi met een score van 4/10 genoteerd voor zijn prestatie tegen Leipzig. De wedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Lees ook: Achraf Hakimi samen met Messi en Ronaldo genomineerd voor beste voetballer 2021

Achraf Hakimi zou slecht presteren vanwege zijn voorliefde voor het nachtleven volgens Daniel Riolo, presentator van het programma After Foot. "De twee vleugelverdedigers hadden het de hele wedstrijd moeilijk. Nuno Mendes deed het wel beter dan Hakimi, die aan het zinken is. (…) Zelfs toen hij makkelijke passes moest maken, stond hij precies op straat om ze te doen. Hij presteert veel beter wanneer er niemand in zijn baan is, maar zelfs toen hij vrij was, voelde het alsof hij 3 km/uur heeft verloren sinds zijn komst bij PSG. Dit is normaal, hij liet deze 3 km/uur achter in een nachtclub ", aldus Riolo.

Lees ook: Achraf Hakimi aangevallen door extreem-rechts

Hakimi zorgde onlangs al voor controverse door zich met enkele vrienden, met een vuurwapen in de hand te laten fotograferen. De foto schokte. "Dat hij poseerde met vuurwapens in gevechtsmodus zorgde voor veel reacties en werd over het algemeen afgekeurd. Hij is een voetballer en wordt als een model voor de jeugd beschouwd", schreef Foot01 hierover.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team