Zoeken

Achraf Hakimi samen met Messi en Ronaldo genomineerd voor beste voetballer 2021

5 november 2021 - 18:00 - Sport

©

Achraf Hakimi is één van de 33 voetballers die genomineerd zijn voor de award van "Beste voetballer van het jaar 2021". De lijst met kandidaten werd door de International federation of football history and statistics (IFFHS) gepubliceerd.

De Marokkaanse international is één van de vijf Arabische spelers die genomineerd zijn. Ook staan enkele bekende namen op de lijst, zoals Lionel Messi, Kylian Mbappé, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo of nog de Egyptische Mohamed Salah. De winnaar zal Robert Lewandovski opvolgen.

Lees ook: Achraf Hakimi aangevallen door extreem-rechts

Naast Achraf Hakimi en Mohamed Salah, zijn Ryad Mehrez, Sadio Mané en Kalidou Koulibaly de genomineerden uit Afrika. Op de lijst staan ook Akram Afif van Al-Sadd in Qatar en Ali Mabkhoute van Al Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten.

Lees ook: Achraf Hakimi verkozen tot beste Marokkaanse speler in het buitenland

Achraf Hakimi, die binnenkort opnieuw papa wordt, speelt voor PSG en heeft een geschatte transferwaarde van 70 miljoen euro. Hij werd in september door de Marokkaanse Unie van Professionele Voetballers (UMFP) al uitgeroepen tot beste Marokkaanse speler in het buitenland voor het seizoen 2020-2021.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team