Zoeken

Achraf Hakimi bij wereldtop

11 december 2021 - 17:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Achraf Hakimi, is uitgeroepen tot één van de beste spelers van de wereld. De Parijse fullback is opgenomen in de wereldselectie van beste spelers voor het jaar 2021.

De recente kritiek op de speler heeft geen invloed gehad op zijn prestaties, die op internationaal niveau opnieuw werden erkend. De Marokkaanse international staat dit jaar aan de wereldtop in zijn discipline. Dat blijkt uit de laatste ranglijst van de International Federation of Football History & Statistics (IFFHS) met de beste spelers van het jaar en het beste team van het jaar.

Lees ook: Achraf Hakimi onder vuur vanwege nachtuitstapjes

Tot het dreamteam van IFFHS behoren grote namen als doelman Gianluigi Donnarumma, verdedigers Leonardo Bonucci, Ruben Dias, Achraf Hakimi en Alphonso Davies, aanvallers Kevin De Bruyne, Jorginho en Lionel Messi op het middenveld, en Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé en Robert Lewandowski.

Lees ook: Achraf Hakimi samen met Messi en Ronaldo genomineerd voor beste voetballer 2021

De Braziliaan Neymar is niet opgenomen in dit dreamteam, waarvan de selectie is gebaseerd op prestatiecriteria zoals de rating van elke wedstrijd, het aantal gescoorde doelpunten en assists.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team