Zoeken

Achraf Hakimi en Hiba Abouk uiteen? Actrice reageert

11 januari 2023 - 17:00 - Sport

©

De afgelopen dagen zijn er een aantal geruchten geweest over een vermeende huwelijkscrisis tussen Achraf Hakimi en zijn vrouw Hiba Abouk. De actrice van Tunesisch-Libische afkomst verzekert dat het nepnieuws is.

Hiba Abouk ontkent dat haar huwelijk in een crisis verkeert. Ze verzekert dat alles goed gaat tussen haar en haar man Achraf Hakimi. "Het gaat heel goed. Er is helemaal niets. Alles wat gezegd is, is onwaar," zei Hiba Abouk lachend tegen Europa Press. Ze voegde eraan toe dat er geen crisis was tussen haar en haar man en dat ze "natuurlijk" nog steeds bij elkaar waren en evenveel van elkaar hielden als op de eerste dag.

Lees ook: Hiba Abouk en Achraf Hakimi op vakantie in Marrakech

Na een gezinsvakantie in Marokko, waar ze met haar oudste zoon in Marrakech werd gezien, keerde Hiba Abouk terug naar Spanje. Tijdens de vakantie werden echter geen foto’s van haar en Achraf Hakimi op sociale media geplaatst, waardoor sommige media zich afvroegen of er iets tussen de twee was gebeurd.

Lees ook: Wie is Hiba Abouk, de vrouw van Achraf Hakimi?

Hiba en Achraf zijn al sinds oktober vorig jaar niet meer samen in het openbaar verschenen en begonnen het jaar alleen, zij met haar twee kinderen in Marokko en de Marokkaanse international in New York met zijn teamgenoot en vriend Mbappé. Maar Hiba verzekert dat er niets aan de hand is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team