Zoeken

Hiba Abouk en Achraf Hakimi op vakantie in Marrakech

10 januari 2023 - 18:00 - Sport

©

De vakantie duurt nog even voor de Marokkaanse international Achraf Hakimi. Na de Verenigde Staten reisde de PSG-ster naar Marrakech om samen met zijn vrouw, de Tunesisch-Spaanse actrice Hiba Abouk, en hun kinderen wat tijd door te brengen.

Het beroemde stel had onder meer een culturele tour gepland, een wandeling door de groene natuur van de stad en een avond in een loungerestaurant op het Djemaa El Fna-plein.

Lees ook: Wie is Hiba Abouk, de vrouw van Achraf Hakimi?

Hiba Abouk deelde foto’s van haar familievakantie in Marrakech met haar fans op haar Instagram-account. De vrouw van Achraf Hakimi is verliefd geworden op de okerkleurige stad en maakt er geen geheim van. "Een onvergetelijke zondag op een onvergetelijke plek. We houden van je, Marrakech," schreef ze als commentaar bij haar foto’s. Op één van de foto’s is de Tunesisch-Spaanse actrice te zien met haar oudste zoon Amin in de buurt van de Koutoubia, bij een bezoek aan de Majorelle-tuinen, het Yves Saint Laurent-museum, enz. Haar man postte een foto van zijn zoon.

Lees ook: Hakimi en Mbappé na vakantie in VS naar Marokko

De Marokkaanse rechtervleugelspeler Achraf Hakimi heeft enkele dagen rust genomen na zijn schitterende deelname aan het WK. Zijn teamgenoot bij PSG, Kylian Mbappé, deed precies hetzelfde. Overigens waren de twee onafscheidelijke vrienden naar de Verenigde Staten gereisd alvorens in Marrakech aan te komen. Voor de competitie moeten ze op 11 januari tegen Angers of op 15 januari tegen Rennes terugkeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team