Zoeken

Verkrachtingszaak Achraf Hakimi: zijn moeder doorbreekt de stilte

5 maart 2023 - 18:00 - Sport

©

Saida Mouh, de moeder van Achraf Hakimi, heeft gereageerd op de beschuldigingen van verkrachting tegen de Marokkaanse international.

In een verklaring aan Et Bel Arabi stelt ze ervan overtuigd te zijn dat haar zoon onschuldig is. "Mijn hart vertelt me dat Achraf onschuldig is. Het is een goed opgevoede jongen. Hij verdient niet wat hem overkomt", vertrouwde ze toe.

Lees ook: Hiba Abouk verwijdert foto’s met Achraf Hakimi op Instagram

"Ik heb met mijn zoon gesproken en hij heeft me gezworen dat hij niets heeft gedaan. Hoe kan men hem beschuldigen van verkrachting terwijl hij die nacht bij zijn vrouw thuis in Frankrijk was, waar meerdere bewakingscamera’s zijn geïnstalleerd," aldus Saida Mouh.

Lees ook: Achraf Hakimi slachtoffer van afpersing?

Achraf Hakimi is in Frankrijk aangeklaagd voor verkrachting en onder toezicht geplaatst. Een 24-jarige vrouw stelt door de rechtsback te zijn verkracht in zijn huis in een buitenwijk van Parijs. Zijn vrouw, actrice Hiba Abouk, en hun kinderen zouden op dat moment in Dubai zijn geweest. De speler ontkent de beschuldigingen. Zijn advocate heeft het over een "poging tot afpersing".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team