Zoeken

Achraf Hakimi positief getest op coronavirus

22 oktober 2020 - 19:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Achraf Hakimi testte positief op het coronavirus. Het nieuws kwam een paar uur voor de wedstrijd van zijn club Inter Milan tegen Borussia Mönchengladbach in de Champions League.

Inter Milaan kon voor deze Champions League wedstrijd niet rekenen op de Atlas Leeuw. In een verklaring maakte de Italiaanse club bekend dat Hakimi tien dagen in quarantaine gaat. Hij zal niet terug zijn onder zijn teamgenoten totdat hij weer negatief is getest.

Achraf Hakimi kwam begin september bij Inter Milaan aan. Hij tekende tot 2025 met de Italiaanse topclub voor een jaarsalaris van 5 miljoen euro. Volgens Italiaanse media betaalde de club 45 miljoen euro voor de Marokkaanse international.

Verschillende profspelers zijn de afgelopen weken positief getest. De voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) heeft een uitstel gevraagd van de halve finale van de Champions League tussen Raja Casablanca en Zamalek. De zwaar getroffen club heeft acht spelers die positief zijn getest op het coronavirus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team