Zoeken

Transfer Achraf Hakimi zorgt voor spanning tussen Real en Inter

28 januari 2021 - 11:20 - Sport

©

Er zijn spanningen ontstaan tussen Real Madrid en Inter Milaan, naar aanleiding van de transfer van Achraf Hakimi. De Marokkaanse international ging op 1 september van vorig jaar van Real Madrid over naar Inter Milaan voor een transferbedrag van 40 miljoen euro. Hij tekende voor vijf jaar.

Inter zou intussen een eerste bedrag van 10 miljoen euro voor die transfer moeten hebben betaald, maar dat is nog steeds niet gebeurd. De Italianen lieten afgelopen weekend weten dat ze uitstel hadden gekregen tot 30 maart, maar Real zegt dat er in die afspraak een aantal garanties zijn opgenomen die Inter nu niet nakomt, schrijft Voetbalprimeur.

Inter ontkent dit en zegt op een correcte manier te hebben gehandeld, maar Real dreigt nu zelfs om de Marokkaans-Spaanse rechtsback terug te halen. De clubs lijken niet meer tot een vergelijk te komen. Hakimi speelde dit seizoen een belangrijke rol bij Internazionale, hij scoorde zes keer en gaf vier assists in 18 gespeelde wedstrijden.

Veel supporters van Real Madrid vinden ook dat het een vergissing was om afscheid te nemen van de Marokkaanse international.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team