Zoeken

Achmed Akkabi getrouwd en binnenkort papa (foto’s)

29 juli 2023 - 20:00 - Cultuur

©

Achmed Akkabi, 39-jarige acteur bekend van zijn rol in Mocro Maffia, is getrouwd en zal binnenkort vader worden van een dochter. Dit nieuws deelde de acteur, schrijver en producent op Instagram.

De Marokkaans Nederlandse acteur deelde een aantal trouwfoto’s en een echo van de baby bij zijn bericht. Eileen, Akkabi’s vrouw, is te zien in diverse prachtige jurken. Ze schitterde in een traditionele witte bruidsjurk tijdens de ceremonie, droeg een groene traditionele Marokkaanse jurk en vierde feest in een strapless witte jurk.

Lees ook: Mocro Maffia-acteur Achmed Akkabi vraagt vriendin ten huwelijk (foto)

Op de foto’s die Achmed Akkabi deelde is haar zwangere buik, waarop ze liefdevol haar hand houdt, goed zichtbaar. Bij de echofoto is in het Engels vermeld dat het een meisje wordt.

Het trouwfeest werd bijgewoond door meerdere castleden van Mocro Maffia, waaronder Zineb Fallouk (Samira) en ICE (Tonnano). Felicitaties kwamen onder andere van televisiepersoonlijkheid Humberto Tan en acteur Nasrdin Dchar.

Lees ook: Achmed Akkabi gaat voor Amazon Prime aan de slag

Akkabi en Eileen, die werkzaam is als communicatiemedewerker bij RTL en Videoland, zijn sinds vorig jaar samen. In september bevestigde de acteur hun relatie en in april maakte hij bekend dat hij Eileen ten huwelijk had gevraagd. Bij een foto van haar hand schreef hij toen ’Ze zei ja!’.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team