Zoeken

Intieme vakantiefoto’s van Irina Shayk in Marokko

14 juli 2023 - 22:00 - Cultuur

©

Het beroemde Russische model, Irina Shayk, heeft een reeks foto’s van haar vakantie in Marrakech gedeeld met haar 22 miljoen volgers op Instagram.

Bekend van haar werk met Vogue en Burberry, droeg het 37-jarige model onder meer een zwarte bikini tijdens haar vakantie in Marokko. Het model, dat een dochter heeft met Bradley Cooper, heeft ook haar liefde voor de Marokkaanse keuken geuit, waarbij ze foto’s van traditionele Marokkaanse gerechten heeft gedeeld.

Lees ook: Irina Shayk gedwongen Islam uit naam te halen

Een van de meest opvallende beelden toont het model tegen een perzikkleurige muur, een artistieke foto waarop ze een zwarte badpak draagt met nat haar naar achteren gekamd. In een andere foto zien we Shayk liggend op een betegelde vloer, recht in de camera kijkend. Trouw aan haar minimalistische stijl, verschijnt het topmodel zonder make-up, waardoor haar natuurlijke schoonheid nog meer tot uiting komt.

Lees ook: Irina Shayk en Kanye West gespot in Marokkaans restaurant

De fotoreeks bevat ook een foto van Irina Shayk in een blauwe bikini en een strohoed voor een selfie voor een spiegel bij een luxe zwembad. Een andere foto toont het model in een lange witte katoenen jurk, terwijl ze elegant haar hand door haar donkere haren strijkt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team