Zoeken

Aanval op zorgcentrum in Khenifra

12 juni 2017 - 14:10 - Gemeenschap

©

Jongeren hebben vorige week het zorgcentrum van El Kbab bij Khenifra gevandaliseerd. Het ministerie van Gezondheid heeft de aanval veroordeeld.

De afdeling van El Houssein El Ouardi stelt in een verklaring dat dergelijke daden « ongerechtvaardigd en onaanvaardbaar zijn » en veroordeelt de « leugens » in de media over het overlijden van een vrouw.

Volgens het ministerie werd een vrouw afgelopen donderdag rond 22 uur door haar familie naar het zorgcentrum gebracht na onwel te zijn geworden. De vrouw overleed echter onderweg. De autoriteiten werden onmiddellijk gewaarschuwd en een onderzoek zal meer duidelijkheid geven over de doodsoorzaak.

Een twintigtal minuten na het overlijden van de vrouw kwam haar moeder in een hysterische toestand bij het zorgcentrum aan. Ze werd door de dokters onderzocht en bleek aan hypertensie en hyperglycemie te lijden.

Als gevolg van deze evenementen zouden jongeren die zich in een nabijgelegen café bevonden het zorgcentrum en het medisch personeel met stenen hebben bekogeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team