Zoeken

Vrouw uit ziekenhuis gegooid in Settat, ministerie ontkent (video)

21 juli 2017 - 15:30 - Gemeenschap

©

Het Marokkaanse ministerie van Gezondheid is opnieuw in opspraak gekomen nadat een ziekenhuis in Settat een vrouw weigerde toe te laten. Het slachtoffer zou zelfs door veiligheidsagenten op straat zijn gegooid.

Een familielid van de vrouw filmde haar op de grond naast een ambulance en deelde de video op social media.

Het ministerie ontkent de hele zaak en geeft in een verklaring een heel andere versie van het incident. Volgens de afdeling werd de jonge vrouw bij haar aankomst in het ziekenhuis onmiddellijk geholpen. Ze werd verzorgd en bracht de nacht door in het ziekenhuis. Haar man zou de volgende dag na de bezoekuren hebben geweigerd om het ziekenhuis te verlaten.

De vrouw zou vervolgens haar man naar buiten hebben gevolgd, dit tegen het advies van de artsen in. De veiligheidsagenten zouden hebben geprobeerd om haar tegen te houden omdat ze geen ontslagdocument had ondertekend en het ziekenhuis dus nog verantwoordelijk was. De jonge vrouw zou hebben geweigerd en naast de ambulance op de grond zijn gevallen. Een familielid filmde haar toen en deelde het filmpje met valse informatie, aldus de afdeling.

Het jonge slachtoffer stemde er uiteindelijk mee in om naar haar kamer terug te keren en verliet het ziekenhuis op 17 juli.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team