Zoeken

Zwitserse chocolademerk Barry Callebaut vestigt zich in Marokko

22 oktober 2022 - 23:00 - Economie

©

Barry Callebaut, de Zwitserse groep die gespecialiseerd is in de productie van chocoladeproducten, heeft Marokko gekozen voor zijn eerste vestiging in Afrika. De fabrikant kondigt de ondertekening aan van een langlopende overeenkomst met Attelli, een in Casablanca gevestigde detailhandelaar en producent van zoetwaren.

De overeenkomst houdt in dat de chocoladefabrikant uit Zürich de productiefaciliteiten van Attelli overneemt en een langetermijncontract sluit voor de levering van chocoladeglazuur. Dankzij dit partnerschap kan het bedrijf beter inspelen op de lokale vraag en zijn expansie in Noord-Afrika versnellen, aldus een persbericht van Barry Callebaut.

Lees ook: Borgerhoutenaar Abdel Rahou lanceert gezonde tegenhanger M&M’s

Hadrien Devichi, algemeen directeur van Attelli, zei bij deze gelegenheid: "Dankzij deze overeenkomst kunnen wij onze productportefeuille uitbreiden volgens de hoogste internationale kwaliteitsnormen en onze klanten in Marokko en daarbuiten een breder assortiment aanbieden." Beide partijen zijn overeengekomen de nadere voorwaarden van de overeenkomst niet bekend te maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team