Zoeken

Zangeres Hind Laroussi reageert op volkslied-ophef

15 december 2021 - 16:20 - Cultuur

©

Er is een enorme ophef ontstaan over het ontbreken van zangeres Hind Laroussi bij de huldiging van Max Verstappen als wereldkampioen van de Formule 1. Hind legt aan Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn uit dat er een miscommunicatie was over haar optreden in Abu Dhabi.

De Marokkaans-Nederlandse Zangeres kondigde vorige week zelf aan dat ze bij de huldiging van Max Verstappen als wereldkampioen van de Formule 1, het volkslied ging zingen. Maar toen het moment aanbrak stond ze niet op het podium.

Lees ook: Hind Laroussi zingt in Dubai voor voor Koning Willem-Alexander

Hind Laroussi was er wel, maar niet op het podium. "Ik heb gewoon het volkslied gezongen, maar niet bij hem op het podium. Ik ben gevraagd om het volkslied te zingen voor vijfduizend Nederlanders. Dus ik heb het Wilhelmus gewoon gezongen op de Oranje-tribune, voorafgaand aan de wedstrijd", legt ze uit.

Lees ook: Hind Laroussi wil zangcarrière boost geven in Amerika

"Op de een of andere manier is het bericht dat ik het volkslied zou gaan zingen helemaal verkeerd naar buiten gekomen", zegt Hind. "Het was onwijs leuk en er heerste een heel bijzonder sfeertje. Het moment dat 5000 Nederlanders met jou dat volkslied zingen, dat is gewoon een cadeautje."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team