Zoeken

Hind Laroussi zingt in Dubai voor voor Koning Willem-Alexander

3 november 2021 - 11:20 - Cultuur

©

De Marokkaans-Nederlandse zangeres Hind Laroussi uit Gouda, treedt woensdag samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest op voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Dubai. Het koningspaar is ter plekke om de officiële opening van het Nederlandse paviljoen op de 35ste Wereldtentoonstelling bij te wonen.

Koning Willem-Alexander opent woensdag in Dubai het Nederlandse paviljoen van de wereldtentoonstelling. Bezoekers en bedrijven kunnen daar komen kijken naar wat Nederland te bieden heeft op het vlak van water, energie en voedsel. De koning houdt ook een toespraak en daarna komen de optredens van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Goudse Hind Laroussi aan de beurt.

Lees ook: Zangeres Hind Laroussi voor even terug in Nederland

Hind Laroussi is de dochter van een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader en woont sinds kort in Dubai, waar haar muziekcarrière aardig in de lift zit, met name in de Arabische wereld. Ze brak in Nederland door na een succesvolle deelname aan het televisieprogramma Idols.

Lees ook: Hind Laroussi en miljardair Marcel Boekhoorn uit elkaar

De zangeres vindt het ’super bijzonder’ om op te mogen treden voor het Nederlandse koningspaar. Het is haar eerste officiële optreden in de regio. Ze gaat een nummer zingen van de Libanese zangeres Fairuz.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team