Zoeken

Zakaria Aboukhlal doet aangifte tegen radiozender

19 mei 2023 - 18:25 - Sport

©

De Marokkaanse international Zakaria Aboukhlal heeft besloten een klacht wegens laster in te dienen tegen de Franse radiozender RMC na de publicatie van een artikel over zijn vermeende vrouwonvriendelijke woordenwisseling met Laurence Arribagé, locoburgemeester van Toulouse.

Zakaria Aboukhlal was donderdag aanwezig op de training en zal beschikbaar zijn voor de wedstrijd van zijn club tegen Nice aanstaande zondag, meldt L’Équipe. Toulouse FC heeft besloten de schorsing van de speler op te heffen.

Lees ook: Zakaria Aboukhlal gestraft door club: "Bij mij praten vrouwen niet zo tegen mannen"

"Na een intern onderzoek en de vele gesprekken die daarop volgden, vond er een ontmoeting plaats tussen mevrouw Laurence Arribagé en onze speler Zakaria Aboukhlal, in aanwezigheid van de clubleiding. Na dit overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat de feiten zoals gerapporteerd door RMC Sport niet echt weergeven wat er op 30 april in het Capitole is gebeurd", schrijft de Franse club in een bericht dat donderdagmiddag is vrijgegeven.

Lees ook: Zakaria Aboukhlal onschuldig, Franse radio heeft gelogen

Aboukhlal en de politicus zetten hiermee een punt achter de zaak, maar de Atlas Leeuw is niet van plan om het hierbij te laten en gaat juridische stappen ondernemen tegen RMC. Hij zal een klacht wegens laster indienen tegen de radiozender "om zijn persoonlijke en professionele imago te herstellen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team