Zoeken

Zakaria Aboukhlal deze week geopereerd?

26 september 2023 - 12:00 - Sport

©

Tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise afgelopen donderdag raakte Zakaria Aboukhlal geblesseerd aan zijn knie. Verwacht wordt dat hij deze week geopereerd zal worden.

"De artsen zullen de exacte aard van zijn blessure toelichten, maar hij zal deze week geopereerd worden. De club zal later deze week meer duidelijkheid geven over de aard van Zakaria’s blessure", aldus Carles Martinez Novell tijdens de persconferentie na de wedstrijd tegen Lens.

Lees ook: Zakaria Aboukhlal loopt blessure op

De coach van Toulouse FC bevestigt dat de Marokkaanse international "een ernstige blessure" heeft opgelopen. "Ik weet niet hoe lang het zal duren. Na de wedstrijd tegen Lens wil ik zeggen dat we allemaal hopen dat hij snel herstelt. We moeten doorgaan en hopen dat hij snel terugkeert. Het is een extra zorg voor ons, maar we moeten doorgaan."

Lees ook: Walid Regragui: "Zakaria Aboukhlal is een respectvolle speler met echte waarden"

In Marokko is het de vraag of Zakaria Aboukhlal op tijd zal herstellen van deze blessure en met de Atlas Leeuwen zal kunnen deelnemen aan de Afrika Cup, die half januari in Ivoorkust van starten gaat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team