Zoeken

Youssef En-Nesyri weigerde miljoenenbod West Ham

7 februari 2023 - 11:00 - Sport

©

De sportdirecteur van FC Sevilla, Monchi, heeft de redenen achter de afwijzing van West Ham’s bod voor de Marokkaanse international Youssef En-Nesyri toegelicht.

In een verklaring aan Diario de Sevilla zei Monchi dat Youssef En-Nesyri nooit naar een club uit de Premier League zal gaan voor een eerste verhuur. West Ham bood 17 miljoen pond aan om de 25-jarige Atlas Leeuw in januari te contracteren. Het bod werd geweigerd door En-Nesyri, die in Sevilla wil blijven volgens Marca. De Spaanse club zou ook niet akkoord gaan om de Marokkaanse aanvaller tijdelijk te laten gaan.

Lees ook: Nieuwe liefdesverklaring van Youssef En-Nesyri aan Sevilla FC

"Er waren aanbiedingen uit Duitsland, Frankrijk en Engeland. Er waren vrijwel geen permanente aanbiedingen, maar wel aanbiedingen met aankoopopties. Noch de club, noch de speler ontvingen overtuigende voorstellen," aldus Monchi. "We blijven vertrouwen hebben in Youssef. Hij is gelukkig in Sevilla. We hebben er vertrouwen in dat onze aanvallers opnieuw gaan scoren. Met de speelstijl van de trainer (Jorge Sampaoli), met de nieuwe systemen, denken we dat ze dat kunnen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team