Zoeken

Sevilla stelt prijs vast voor Youssef En-Nesyri

8 maart 2023 - 13:00 - Sport

©

Sevilla zit financieel in zwaar weer en wil tijdens de zomerse transferwindow afscheid nemen van Youssef En-Nesyri. De club wil profiteren van de goede conditie van de Marokkaanse spits dit seizoen, en van zijn opmerkelijke prestaties op het WK in Qatar met Marokko, om zijn schatkist weer aan te vullen.

Sevilla overweegt de verkoop van Youssef En-Nesyri in de zomerstop. De Marokkaanse aanvaller zit sinds zijn deelname aan het WK in Qatar met Marokko in het vizier van meerdere clubs. De Andalusische club overweegt ernstig om hem deze zomer op de transfermarkt te zetten, om hun moeilijke financiële situatie te verbeteren, schrijft sportkrant AS.

Lees ook: Youssef En-Nesyri weigerde miljoenenbod West Ham

Sevilla heeft besloten de prijs van Youssef En-Nesyri op te trekken, wetende dat veel clubs bereid zijn veel te betalen voor de Marokkaanse international. De Andalusische club heeft besloten om de speler, die zojuist zijn 50e La Liga-doelpunt heeft gemaakt, te verkopen voor meer dan 50 miljoen euro. Een aantal maanden geleden, toen hij niet in topvorm was, draaide zijn transferprijs rond de 30 miljoen euro.

Lees ook: Nieuwe liefdesverklaring van Youssef En-Nesyri aan Sevilla FC

Meerdere Engelse clubs, waaronder West Ham, hebben de afgelopen maanden interesse getoond in de Marokkaanse spits. De Engelse club was bereid om bijna 40 miljoen euro neer te tellen voor zijn transfer tijdens de wintermercato. Youssef En-Nesyri sloeg het aanbod echter af. Naast West Ham is ook Aston Villa naar verluidt geïnteresseerd in de speler, van wie de transfer in elk geval een geweldige deal zou zijn voor Sevilla.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team