Zoeken

Nieuwe liefdesverklaring van Youssef En-Nesyri aan Sevilla FC

30 januari 2023 - 14:00 - Sport

©

De transferperiode is bijna gedaan maar Sevilla FC moet zich nog uitspreken over Youssef En-Nesyri. In de kwartfinales van de Copa del Rey scoorde de Marokkaanse spits het enige doelpunt tegen Osasuna (1-2).

Youssef En-Nesyri trekt sinds zijn optredens met Marokko op het WK in Qatar de belangstelling van verschillende grote Europese clubs zoals West Ham. De Marokkaanse international, waar Sevilla FC al enige tijd vanaf wilde vanwege zijn tanende vorm, lijkt echter geen interesse te hebben in de Premier League. In de afgelopen dagen heeft ook de Franse Ligue 1 club Nice aangegeven de speler te willen contracteren, meldt El Desmarque.

Lees ook: Youssef En-Nesyri wijst hoog salaris bij West Ham af

Woensdag kwam de Marokkaanse aanvaller niet in de basis in de kwartfinale van de Copa del Rey tegen Osasuna. Tegen Pamplona zorgde hij wel voor een verrassing toen hij het enige doelpunt van Sevilla maakte en zo zijn ploeg naar de extra tijd bracht. Dat beslissende doelpunt was het vierde van En-Nesyri in de Copa del Rey en werd door de speler op gepaste wijze gevierd. De spits ging naar de hoekschop en drukte een kus op zijn shirt - opnieuw een liefdesverklaring aan Sevilla.

Lees ook: Youssef En-Nesyri verpulvert record Cristiano Ronaldo

En-Nesyri kwam drie jaar geleden van Leganés naar Sevilla. Hij is erg gehecht aan de club en wil niet weg, althans niet op dit moment. "Ik bedank alle clubs die contact hebben opgenomen met mijn agent. Maar op dit moment zit mijn hoofd nog in Sevilla. Het gaat niet om geld. Het gaat om sport, om het team te helpen in de slechtste momenten," zei hij in een recente persverklaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team