Zoeken

Sevilla bereidt zich voor op vertrek Yassine Bounou

11 maart 2023 - 22:00 - Sport

©

Yassine Bounou zal naar verwachting Sevilla verlaten tijdens de komende zomertransferperiode. De club bereidt zich voor om de Marokkaanse doelman te laten gaan.

FC Sevilla zou deze zomer mogelijk één van zijn beste troeven kunnen verliezen. Net als Youssef En-Nesyri staat de Marokkaanse keeper Yassine Bounou in de belangstelling van verschillende Europese clubs na zijn prestaties in Qatar, die hem de onderscheiding van derde beste keeper van het WK opleverden.

Lees ook: Atlas Leeuw Yassine Bounou blijft schitteren in de Liga

Verschillende clubs, waaronder Manchester United en Aston Villa, zijn geïnteresseerd in de speler, die volgens Fichajes waarschijnlijk deze zomer Sevilla zal verlaten. Als voorbereiding hierop plant de Andalusische club de terugkeer van voormalig keeper David Soria, die in 2018 verkocht werd aan Getafe.

Lees ook: Sensationele redding van Yassine Bounou (video)

Yassine Bounou kwam drie jaar geleden bij FC Sevilla en verlengde vorig jaar zijn contract tot 2025. Hij werd al snel één van de belangrijkste spelers van de Spaanse club. Zijn inzet en prestaties hebben hem verschillende prijzen opgeleverd, waaronder die van beste keeper van de Liga voor het seizoen 2020-2021, alsook de Zamora-prijs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team