Zoeken

Youssef En-Nesyri krijgt voorstellen die hij moeilijk kan weigeren

3 maart 2024 - 10:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Youssef En-Nesyri heeft verschillende voorstellen ontvangen van clubs die hem willen overnemen van Sevilla FC. De verwachting is dat hij de Spaanse club aan het einde van dit jaar zal verlaten. Eén van de aanbiedingen zou hij wellicht niet kunnen afwijzen.

AC Milan heeft opnieuw interesse in de spits van Sevilla. De Italiaanse club zoekt versterking voor de aanvalslinie en twijfelt tussen En-Nesyri en de Canadees Jonathan David van Lille. AC Milan is op zoek naar een vervanger voor de Franse spits Olivier Giroud, die deze zomer vertrekt.

Lees ook: "Vuile Moor", Youssef En-Nesyri beledigd na zijn goals

En-Nesyri zelf zou ook openstaan voor een vertrek uit Sevilla. Hij heeft verschillende interessante aanbiedingen ontvangen, met name van West Ham United en van clubs uit Saoedi-Arabië.

Lees ook: Youssef En-Nesyri schrijft geschiedenis met uniek record

Net als vorig jaar zet West Ham United Sevilla onder druk om de Marokkaanse aanvaller te laten gaan. Vorige zomer weigerde Sevilla nog om En-Nesyri te laten vertrekken, maar de financiële voorwaarden en de teruglopende vorm van de spits zouden dit keer een rol kunnen spelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team