Zoeken

Britse club heeft Youssef En-Nesyri nodig

11 april 2024 - 22:00 - Sport

©

Youssef En-Nesyri, de Marokkaanse spits van Sevilla FC, wordt genoemd als mogelijk transferdoelwit voor Manchester United. De Engelse club zou op zoek zijn naar een vervanger voor Anthony Martial, die geblesseerd is en aan het einde van het seizoen transfervrij is.

Martial, die dit seizoen slechts twee keer scoorde in 19 wedstrijden, is herstellende van een knieoperatie. De 28-jarige Fransman is al geruime tijd geblesseerd en zijn toekomst bij Manchester United is onzeker. De Deense international Rasmus Hojlund is momenteel de onbetwiste nummer één in de spits.

Lees ook: Youssef En-Nesyri geniet van korte break in Marokko

Volgens de website van Manchester United zou En-Nesyri de ideale partner zijn voor Hojlund. De Marokkaanse international was dit seizoen goed voor 14 doelpunten en 2 assists in 33 wedstrijden. Hij is sterk in de lucht en scoorde al 5 keer met het hoofd, waaronder tegen Manchester City in de UEFA Super Cup. En-Nesyri was ook belangrijk voor Marokko, met meerdere doelpunten in de Afrika Cup.

Lees ook: Al-Hilal wil Youssef En-Nesyri

De 26-jarige Atlas Leeuw heeft nog een contract tot 2025 bij Sevilla FC. De Spaanse club zou een transfersom van rond de 40 miljoen euro vragen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team