Zoeken

Yassine Bounou krijgt kans van zijn leven

11 augustus 2023 - 19:00 - Sport

©

Na door verschillende clubs te zijn benaderd, met name met een uitzonderlijk voorstel vanuit Saoedi-Arabië, heeft de Marokkaanse doelman Yassine Bono een voorstel ontvangen van één van de grootste Europese clubs.

Bono zou een kans zien om naar Real Madrid te vertrekken na de blessure van doelman Thibaut Courtois, een intieme vriend van de Atlas Leeuw. Enkele andere grote Europese clubs, zoals Tottenham, PSG en Inter Milan, hebben interesse getoond in de speler, maar hebben voorlopig geen bod gedaan.

Lees ook: Na PSG wijst Sevilla ook bod Bayern München voor Yassine Bounou af

Tijdens de training van afgelopen donderdag sprak Bono’s gezicht boekdelen over zijn onzekere toekomst, schrijft AS. De kans dat José Luis Mendilibar Marko Dmitrovic als doelman voor La Liga kiest, zoals hij vorig seizoen had gedaan, stelt hem niet gerust. Bovendien moet Bono de teleurstelling verwerken na het akkoord tussen tussen Bayern en Chelsea voor Kepa Arrizabalaga, nadat Sevilla meerdere aanbiedingen van de Duitse club voor hem had geweigerd.

Lees ook: PSG doet bod op Yassine Bounou

Op 32-jarige leeftijd en in topvorm, als sleutelspeler van Marokko op het WK-2022 en Sevilla in de Europa League, ziet Bono in de blessure van Courtois de kans van zijn leven. De clausule van 50 miljoen euro in zijn contract lijkt buiten bereik voor de meeste clubs, maar Sevilla zou hem kunnen laten vertrekken voor 20 miljoen euro. Een club als Real Madrid zou de balans kunnen doen doorslaan. Zoals de Marokkaan zelf zegt, als de Casa Blanca besluit hem te kiezen, zou hij vereerd zijn om plaats te nemen tussen de doelpalen van Santiago Bernabéu.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team