Zoeken

Yassine Bounou: nu ook PSG

16 juli 2023 - 16:00 - Sport

©

De carrière van Yassine Bounou gaat in de komende dagen ongetwijfeld een nieuwe wending nemen. Na Bayern München, Tottenham en zelfs Saoedi-Arabië, heeft ook de Frans topclub PSG interesse getoond voor de Atlas Leeuw.

Sports Zone meldt dat Bounou een van de spelers is die worden overwogen door de sportieve leiding van PSG. De wens van Luis Enrique is om concurrentie te vinden voor Donnarumma, na het vertrek van Sergio Rico en de waarschijnlijke verkoop van Keylor Navas. Het budget van de Parijse club, dat bijna onbeperkt is tijdens transferperiodes, zou deze aanwinst mogelijk maken voor een bedrag van bijna 20 miljoen euro.

Lees ook: Grootste Duitse club toont interesse in Yassine Bounou

Tijdens de afgelopen winterse transferperiode wees Bounou een aanbieding van Bayern München af. Sindsdien is zijn situatie veranderd. Na de komst van José Luis Mendilibar is de Marokkaanse international vaak vervangen en staat zijn positie als basisspeler bij Sevilla op het spel. Dit zou hem kunnen aanzetten om een nieuwe club te overwegen waarin hij meer speeltijd krijgt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team