Zoeken

Yassine Bounou deelt anekdote over zoon Cristiano Ronaldo

21 november 2023 - 19:00 - Sport

©

Met het oog op de aanstaande Classico tussen Al Hilal en Al-Nassr in de Saudi Pro League, heeft Yassine Bounou, de Marokkaanse keeper van Al Hilal, een opmerkelijke anekdote gedeeld over de zoon van Cristiano Ronaldo.

Bounou, die het doel verdedigt voor Al Hilal - de huidige koploper van de Saudi Pro League en de voornaamste concurrent van Cristiano Ronaldo’s Al-Nassr - vertelde tijdens een interview op Twitch met Davooxeneize over een ontmoeting met Ronaldo’s zoon. Na een wedstrijd in Santiago Bernabéu, waarin Ronaldo vier doelpunten maakte, plaagde zijn zoon Bounou met de woorden: "Papa heeft er vier tegen jou gescoord".

Lees ook: Riyad Mahrez haalt uit naar Yassine Bounou

De Marokkaanse keeper kwam de zoon van Cristiano Ronaldo opnieuw tegen in Saudi-Arabië, waarbij de jonge CR7 de hoop uitsprak dat zijn vader Bounou in de aankomende klassieker moeilijkheden zou bezorgen. "We zullen zien wanneer ik zelf een paar doelpunten maak", zei de jonge Ronaldo nog tegen Bounou. De Marokkaanse international antwoordde dat ze elkaar zeker nog eens zullen treffen.

Lees ook: Palestijns kind droomt van ontmoeting met Yassine Bounou (video)

Yassine Bounou speelt vanavond een kwalificatiewedstrijd tegen Tanzania met Marokko. Hij keert na de wedstrijd terug naar Al Hilal voor de derby tegen Al-Nassr op 1 december. Al-Nassr, de nummer twee in de Saudi Pro League, staat vier punten achter op Al Hilal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team