Zoeken

Wydad Casablanca neemt afscheid van Adil Ramzi

17 december 2023 - 09:00 - Sport

©

Wydad Casablanca heeft vrijdag afscheid genomen van coach Adil Ramzi. Dat meldt de voormalige Atlas Leeuw zelf op Instagram.

De club uit Casablanca heeft een contract getekend met de Tunesische technicus Faouzi Benzarti, volgens verschillende bronnen dicht bij de club. Het vertrek van Adil Ramzi werd al dagen aangekondigd in de media.

Lees ook: Adil Ramzi verliest familieleden bij aardbeving Marokko

De voormalige Marokkaanse international bevestigde het nieuws en nam afscheid van zijn "zeer nuttige" ervaring op Instagram. Hij bedankte God voor de grote kans, zijn familie voor hun steun en in het bijzonder de geliefde fans van Wydad, en schreef dat hij "trots is op wat hij heeft bereikt".

Adil Ramzi, die eind juli het roer van Wydad overnam, behaalde de finale van de African Football League (AFL), die hij verloor van het Zuid-Afrikaanse team Mamelodi Sundowns (2-0), maar boekte sindsdien slechte resultaten zowel in de Champions League als in het Marokkaans kampioenschap.

Lees ook: Adil Ramzi coach FAR Rabat na weigeren assistent-functie Marokkaans elftal?

Faouzi Benzarti, die meer dan 40 clubs en twee nationale teams heeft gecoacht in zijn carrière, keert voor de vierde keer terug naar Wydad na zijn vertrek in juli 2018 om het Tunesisch elftal te coachen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team