Zoeken

Adil Ramzi wil hoofdcoach worden bij PSV

31 mei 2023 - 11:00 - Sport

©

Nu PSV zich afgelopen zondag van de voorronde van de Champions League heeft verzekerd, zal de club snel een nieuwe hoofdtrainer moeten aantrekken. Coach Adil Ramzi van Jong PSV heeft laten weten dat hij de klus aankan en graag op zich wil nemen.

De 45-jarige oud-profvoetballer was bij PSV eerst assistent bij het team onder 17 jaar en ging in de zomer van 2021 als trainer aan de slag bij Jong PSV. Jong PSV eindigde onder zijn leiding als veertiende in de Keuken Kampioen Divisie en won dat seizoen de Premier League International Cup. Adil Ramzi werkte nauw samen met trainer Ruud van Nistelrooij, die enkele dagen gelende vertrok.

Lees ook: Adil Ramzi hekelt gebrek aan Marokkaanse trainers in Nederland

Adil Ramzi wil zijn toekomstige ambities duidelijk maken. Dat zegt hij in een gesprek met de NOS. De oud-international van Marokko vind het gek dat zijn naam niet wordt genoemd terwijl hij dit seizoen goede prestaties heeft geleverd met Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Hij denkt de club met zijn huidige ervaring verder te kunnen helpen.

Lees ook: PSV-trainer Adil Ramzi wijst aanbieding Marokko af

De verwachting is echter dat PSV voor een ervaren kandidaat kiest en de ambitie van Ramzi ziet als een mogelijkheid voor de toekomst. Het is niet ondenkbaar dat hij volgend seizoen een rol krijgt in de technische staf van de club en ook kan aanblijven als trainer van Jong PSV.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team